Over Bayer

Gezondheidswinst door innovatieve geneesmiddelen

De gezondheid en de kwaliteit van het leven van mensen verbeteren

Gezondheidswinst door innovatieve geneesmiddelen

Al meer dan 150 jaar zijn wij elke dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve geneesmiddelen. We onderzoeken en ontwikkelen moleculen die we toepassen in innovatieve producten om zo de gezondheid en de kwaliteit van het leven van mensen te verbeteren. Zo heeft Bayer belangrijke bijdragen geleverd aan vernieuwingen in het domein van cardiovasculaire aandoeningen, hemofilie, oogheelkundige aandoeningen, anticonceptie en kanker.

 

Bayer is vooral bekend van de geneesmiddelen die wij op de markt brengen. Diagnostiek speelt echter een buitengewoon belangrijke rol in de zorg van patiënten en bij het nemen van de juiste behandelbeslissingen. Bayer levert onder meer contrastmiddelen voor beeldvormende diagnostiek. Met onze producten kunnen wij patiënten met uiteenlopende aandoeningen ondersteunen, behandelen en genezen.

 

Bayer Pharma NL is een bevlogen team van vastberaden professionals die kennis en creativiteit omzetten in innovatieve zorgoplossingen. De beste ervaring van de patiënt is onze ambitie.